Telf: 93 221 95 79
Contactar con este centro

Escuela Chiquitín La Vila

Nuestra Escuela

per saber més sobre nosaltres / to learn more about us:

 

WWW.CHIQUILAVILA.ORG

mail:  info@chiquilavila.org

tel.  93 221 95 79

 

c/Salvador Espriu 71

Vila Olimpica - Barcelona Galería de imágenes

Horario


WEB : www.chiquilavila.org

 

A la nostra escola infantil som conscients de les necessitats de les famílies en l’actualitat, per això volem ajudar-vos a que pugueu compaginar la vostra vida laboral amb la vostra tranquil·litat. Per això disposem d’un horari molt ampli i flexible, per a que el pugueu utilitzar segons les vostres necessitats.

La nostra escola obre les seves portes de 07.30h fins a les 19.30h.

-  9h-17h ESCOLA INFANTIL: Dins d’aquest horari tenim diferents opcions: mitja jornada de matí o de tarda (de 9.00h a 12.00h o de 15.00 a 18.00), mitja jornada amb menjador (de 9.00 a 15.00) i jornada completa amb o sense menjador. Per altres necessitats, si us plau, consulteu amb el Centre.

-  7h30 a 9h00 i de 17h-19h, SERVEIS D’AMPLIACIÓ D’HORARIS.

Instalaciones


WEB: www.chiquilavila.org

 

Les nostres aules són totes amplies i lluminoses, dissenyades per pedagogs i arquitectes especialitzats.

El centre compta amb 7 aules amb grans finestres i zones d'higiene, un pati exterior de 75 m2, zona de psicomotricitat i cuina. 

Cada racó ha estat meticulosament dissenyat i estudiat pel benestar i l’estimulació dels infants en un entorn segur, divertit i adequat a les seves necessitats.

Seguim la filosofia de Reggio Emilia... "El espacio como tercer maestro: el diseño y el uso del espacio promueve relaciones, comunicaciones y encuentros (Gandini, 1993). Hay un orden y belleza implícito en el diseño y organización del espacio, equipo y materiales en una escuela (Lewin, 1995). Cada esquina de cada espacio tiene su identidad y propósito, y es valorado por niños y adultos". 

Pensem en la intel·ligència al servei de la conducta lúdica, i els materials escollits possibiliten el desenvolupament de la capacitat intel·lectual dels infants d’una manera molt natural i  apropiada.

A més del PATI EXTERIOR, el nostre centre disposa d’una amplia zona on els infants desenvolupen la seva PSICOMOTRICITAT a través del joc, en una gran estructura homologada i segura; circuits, equilibri, obstacles, orientació, propiocepció, coordinació...

També tenim a totes les aules de l’escola CÀMERES de videovigilància, on les famílies podeu accedir a través d’un usuari i una contrasenya personalitzada.

 

No ens amaguem de res!  volem que ens veieu acaronar, treballar, jugar i gaudir!

 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Nuestras aulas son todas amplías y luminosas, diseñadas por pedagogos y arquitectos especializados.

El centro cuenta con 7 aulas con grandes ventanas y zonas de higiene, un patio exterior de 75 m2, zona de psicomotricidad y cocina.   Cada rincón ha sido meticulosamente diseñado y estudiado por el bienestar y la estimulación de los niños en un entorno seguro, divertido y adecuado a sus necesidades. Seguimos la filosofía de Reggio Emilia...  "El espacio como tercer maestro: el diseño y el uso del espacio promueve relaciones, comunicaciones y encuentros (Gandini, 1993). Hay un orden y belleza implícito en el diseño y organización del espacio, equipo y materiales en una escuela (Lewin, 1995). Cada esquina de cada espacio tiene su identidad y propósito, y es valorado por niños y adultos".  Pensamos en la inteligencia al servicio de la conducta lúdica, y los materiales escogidos posibilitan el desarrollo de la capacidad intelectual de los niños de una manera muy natural y apropiada.  Además del PATIO EXTERIOR con juguetes de balanceo y motricidad gruesa, nuestro centro dispone de una amplía zona donde los niños desarrollan su PSICOMOTRICIDAD a través del juego, en una gran estructura homologada y segura; circuitos, equilibrio, obstáculos, orientación, propiocepción, coordinación... También tenemos en todas las aulas de la escuela CÁMARAS de videovigilancia. Las familias podéis acceder a través de un usuario y una contraseña personalizada. No nos escondemos de nada!  Queremos que nos veais mimar, trabajar, jugar y disfrutar!


Como llegar


C/ Salvador Espriu 71 Vila Olimpica, Barcelona. (cantonada c/arquitecte sert) Centre Comercial Centre La Vila. sortida davant la platja.
Ronda litoral, sortida 23. Referents Locals: Allotjaments: Hotel Arts, Hotel Pullman Skipper, Hotel Icària. Oci i lleure: Cinemes Icària Yelmo, Centre Esportiu Municipal Nova Icària, Centre Esportiu Municipal Marítim i Centre Municipal de Vela Administració: Institut Municipal d’Hisenda, Centre de Barri de la Vila Olímpica (Can Gili Nou) Cultura: Biblioteca Xavier Benguerel, Universitat Pompeu Fabra, Centre d’investigacions del Mar i Recerca Biomèdica. Llocs de culte: Parròquia del Patriarca Abraham Sanitat: Centre d’Atenció Primària Vila Olímpica i Hospital del Mar

Hay varias líneas de autobús que te dejan cerca de nuestro Centro Infantil ChiquiTin La Vila: V27, 92, 36,..

Metro: linia groga (amarilla) - L4 Ciutadella Vila Olimpica Tram: T4 Ciutadella / Vila Olímpica al c/Ramón Trias Fargas i Avinguda Icària.

Promociones


Llar d'infants AUTORITZADA i SUBVENCIONADA pel Departament d'Ensenyament d ela Generalitat de Catalunya

 (codi de centre nº08068112) 

Les nostres promocions per aquest curs 16-17 són les següents:

- A Chiqui La Vila admetem tot tipus de xecs guardería (Sodexo, Edenred, Cheque Gourmet, etc), concedits per les empreses com beneficis extrasalarials i que suposen una gran avantatge fiscal per a les nostres famílies. El tràmit el realitzem directament a la nostra Escola i assessorem als papis per maximitzar el benefici.

- També tenim convenis amb empreses de la zona i grans grups empresarials, que permeten obtenir un 50% de descompte a la matrícula, ampliacions d'horari gratuïtes i descomptes a les mensualitats. No deixeu de preguntar pel vostre!

- I com no... tenim descomptes per segons, tercers o successius germans (pregunta per ells!). famílies nombroses i monoparentals. 

 

 

-Ajudes autonòmiques i estatals per a les famílies :

.Ajuda de la generalitat. 150€ per naixememt per pare i mare. Sol·licitud per als naixements/ adopcions, tuteles o acolliments que hagin tingut lloc entre el 23/09/2015 i 30/06/2016.

.Ajuda agencia Tributaria per mare treballadora: 100€/mes.

.Deduccions del IRPF. Las familias pueden deducirse de la base imponible del IRPF 1836

€ por el primer hijo, 2040€ por el segundo hijo, 3672 por el tercer hijo.Niños sanos

Educar a los peques en el ejercicio y la buena alimentación para crear hábitos saludables que les acompañarán toda su vida.


Días sin cole

Es el momento de compartir experiencias con otros compañeros y tener tiempo para jugar.


Celebra tu cumpleaños

Nuestras magníficas instalaciones son el lugar perfecto para fiestas infantiles: seguras, cómodas y divertidas.


Ven a conocernos y a charlar

Atención! Por favor, rellene los campos obligatorios.
Atención! Debe aceptar el aviso legal para continuar.

He leído y acepto el Aviso Legal
CAPTCHA Image Mostrar otra imagen

"Aprendiendo a aprender"